Lavora sulle navi da crociera Costa come Pasticciere

Determinato Europa Pubblicato 139 giorni fa

Riepilogo offerta

Mansione: Pasticcere
Contratto: Determinato
Luogo di lavoro: Europa
Pubblicato: 139 giorni fa
Scadenza Scaduta
Codice Offerta: 39364
Lingue richieste:
Alloggio: Si
Data Inizio: Immediato
Data Fine:
Persone richieste: 10
Giornata Lavorativa: Tempo pieno

Azienda

Costa Crociere SpA

16121, Genova, Genova, Italia

https://career.costacrociere.it/jobs-onboard/#featured

Codice azienda: 9538

Tipologia: Compagnia di crociera

Target clientela: Diversificato

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Descrizione azienda

Da 70 anni Costa Crociere rappresenta ospitalità e stile italiano.
Unica compagnia del settore a battere bandiera italiana, il Gruppo Costa è il più grande operatore turistico italiano.

Parte del Gruppo Carnival Corporation & plc, leader mondiale di settore con una flotta di 104 navi (oltre 12,4 milioni di ospiti trasportati nel 2018) al Gruppo Costa fanno capo i due marchi Costa Crociere e AIDA Cruises.


Con 28 navi in servizio, per una capacità complessiva di circa 85 mila posti letto, il Gruppo Costa ha la sua sede a Genova e opera a livello globale, principalmente sulle rotte del Mediterraneo, Nord Europa, Mar Baltico, Caraibi, Nord e Centro America, Sud America, Emirati Arabi, Oceano Indiano, Estremo Oriente e Africa.

Entro il 2021 verranno integrate alla flotta 6 navi di nuova generazione realizzate secondo criteri di innovazione responsabile e per questo destinate a determinare il trend nell’intero settore.
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Da 70 anni Costa Crociere rappresenta ospitalità e stile italiano.
Unica compagnia del settore a battere bandiera italiana, il Gruppo Costa è il più grande operatore turistico italiano.

Parte del Gruppo Carnival Corporation & plc, leader mondiale di settore con una flotta di 104 navi (oltre 12,4 milioni di ospiti trasportati nel 2018) al Gruppo Costa fanno capo i due marchi Costa Crociere e AIDA Cruises.


Con 28 navi in servizio, per una capacità complessiva di circa...
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L'azienda e il personale

Who we are
Looking for a career in an international environment rich in cultural diversity that is positive, friendly, and welcoming? You have come to the right place.
We are a respected and valued diverse global community in terms of professionalism, multiculturalism and skills, of more than 20,000 people representing 70 different countries and cultures.
We are a company that listens. Our culture promotes an open, positive, and supportive work environment built with trust and transparency between leaders and team members.
For our members to become the talented professionals our Guests are looking for, key to our People’s Strategy is empowering our employees with outstanding training and development support to fuel their growth both personally and professionally.

Why join us
We are excited to have you on the team! As a member of the Costa Crociere W.I.D.E.R. Community, you will be empowered with specific trainings and development support to fuel your growth both personally and professionally. We will provide you the necessary arrangements and pay for your travel to and from the port. Meals and accommodation are included onboard, as well as many facilities to enjoy your free time: Gym, Beach, Bar, Internet Point, onboard discounts.
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Who we are
Looking for a career in an international environment rich in cultural diversity that is positive, friendly, and welcoming? You have come to the right place.
We are a respected and valued diverse global community in terms of professionali...
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Descrizione offerta

Aim of the Position

Accomplishes daily food preparation in the Pastry area

Main Responsibilities

  • Collaborates in pastry preparations, accomplishing all tasks assigned in order to provide the final product as per Company recipes, following HACCP standards and minimizing food spoilage.

  • Guarantees a proper and safe use of equipment and machinery

  • Loads the food needed from the provision area, as per requisition form and stores it in the designated areas, to guarantee that the final product can be prepared as per Company recipes and following HACCP standards.

  • Organizes and keeps the assigned Galley area tidy, cleaned, sanitized and stores utensils properly in order to respect HACCP standard and Company procedures.

  • Contributes to garbage recycling following instructions in order to respect Company standards and procedures.

  • Takes active part in a work environment that support a successful safety culture.

Job requirements

  • Secondary School and specific course in pastry-making (chocolate or ice-cream or bakery) or at least 1 year experience in pastry laboratory.

  • English Knowledge A2

  • Knowledge of different products and equipment.

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